De afvalpas geeft toegang tot de Stadswerf.

Adres
Mosterweg 1
3202 LT Spijkenisse

Openingstijden
ma: 10.00 – 16.00 u
di t/m vr: 7.30 – 16.00 u
za: 7.30 tot 15.00 u
zo: 9.00 tot 13.00 u

Op de volgende feestdagen is de Stadswerf gesloten:
Pasen 31 maart & 1 april
Koningsdag 27 april
Bevrijdingsdag 5 mei (om de 5 jaar)
Hemelvaartsdag 9 mei
Pinksteren 19 & 20 mei
1e & 2e kerstdag 25 & 26 dec
Nieuwjaarsdag 1 jan

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Wat kan je inleveren op de Stadswerf?
Inwoners van Nissewaard kunnen bij de Stadswerf terecht voor 26 verschillende afvalstromen. Grofvuil en tuinafval zijn afvalstromen die bij de Stadswerf gebracht kunnen worden. Maar ook textiel en elektrische apparaten kunnen worden ingeleverd bij de Stadswerf. Voor iedere afvalstroom is een container. Het afval moet gescheiden ingeleverd worden in de daarvoor bestemde containers. Aanwijzingen van het personeel dienen hierbij te worden opgevolgd. De medewerkers van Reinis staan je graag te woord.

Stadswerf tikken
Om toegang te krijgen tot de Stadswerf heb je een afvalpas nodig, dit is dezelfde pas die je ook gebruikt voor de ondergrondse restafvalcontainer. De afvalpas wordt gescand aan de poort. Inwoners van Nissewaard hebben recht op 10 gratis tikken per afvalpas per kalenderjaar. 1 tik = maximaal 1 m3 per keer. Je kunt maximaal 4 extra tikken per kalenderjaar bijkopen. Dit is mogelijk op de Stadswerf, betaling geschiedt uitsluitend per PIN. De kosten van één extra tik is vastgesteld op €11,90.

Stadswerf plattegrond
Om je bezoek aan de Stadswerf zo makkelijk mogelijk te maken kan je vooraf de Stadswerf plattegrond bekijken. Op de plattegrond zie je op welke plek, welke containers staan. Bij het inladen van je auto of aanhanger kan je vooraf al rekening houden met de volgorde van de containers op de Stadswerf. Hierdoor kan je jouw spullen op de Stadswerf sneller uitladen.