Wij zijn Reinis
Wij zijn de betrokken afvalinzamelaar van alle inwoners in Nissewaard. Reinis zet zich in voor een schone, veilige en gezonde leefomgeving. Daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Nissewaard is een bijzonder mooi gebied in Nederland om te wonen, werken en recreëren. Daaraan bijdragen met het hele team van Reinis geeft ons werk betekenis. Daar zijn we trots op!

We zijn uitvoerders
Reinis voert het beleid van de gemeente uit op een klantgerichte en klantvriendelijke manier. Dit doen we door proactief en innovatief te werken met ons hart, hoofd en handen. We zijn denkers en doeners met kennis en kunde. Bij Reinis werken praktische mensen: aanpakkers, oppakkers en doorpakkers. We werken vol passie en toewijding. Dát is wie we zijn en hoe we werken aan een schone en opgeruimde gemeente.

We zijn begaan met de regio. Betrokken en betrouwbaar
Met onze paars groene wagens komen wij overal. We kennen de weg en zijn er altijd bij. Onze medewerkers staan op de juiste plek op het juiste moment. Wij zijn er om de inwoners te ontzorgen. We bewegen flexibel mee in het ritme van alle inwoners. Om het afval in te zamelen, af te voeren, op te halen, transporteren en te reinigen. En het uitvoeren van onze overige werkzaamheden: straatreiniging, legen van prullenbakken, graffiti verwijdering. Zó houden we de omgeving schoon en leefbaar. Opgeruimd staat netjes!

Met onze kennis en kunde willen wij een leefbare omgeving creëren. Ons primaire doel is het verlagen van restafval en het verhogen van de scheidingspercentage, zodat Nissewaard schoner, beter en duurzamer wordt. Wat mooi is moet mooi blijven!

Werken met ambitie
Wij werken met een open mind en een luisterend oor. We blijven verbeteren en willen leren. Zo worden we slimmer, kritischer en succesvoller. De regio ontwikkelt zich, verandert en verduurzaamt. Van hoogbouw tot laagbouw, van verstedelijking tot op het platteland. Reinis verandert mee. Wij denken niet in hokjes, maar in kansen. Dit doen we voor de regio, de inwoners en voor de gemeente.

Gezond en veilig
Bij Reinis zien we het bewaken van de vitaliteit van onze medewerkers als een essentieel onderdeel van werkgeverschap. We leiden onze medewerkers op in een veilige, gezonde en verantwoorde werkwijze en levensstijl. Zo stimuleren we individueel bewustzijn van fysieke en mentale gezondheid, en voorkomen we incidenten tijdens het werken. Gezondheid en veiligheid zit in ons DNA.

Schoon en leefbaar Nissewaard
We zijn teamspelers en werken nauw samen met de gemeente en alle inwoners. Bij Reinis gaan we ervoor om de afvalinzameling zo efficiënt en effectief mogelijk met elkaar te organiseren. Wij zetten ons in voor een schone, veilige en gezonde leefomgeving. Daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Daarvoor moeten we gedeelde doelstellingen opstellen en realiseren. Bij Reinis gaan we voor gemakkelijker, schoner, duurzamer en betaalbaarder. Daar wordt iedereen beter van!