Afvalpas

Eén afvalpas vanaf 11 februari 2019

Alle huishoudens in Nissewaard die afvalstoffenheffing betalen, krijgen een afvalpas die toegang geeft tot de restafval containers in hun wijk en de Stadswerf Nissewaard aan de Mosterweg 1, 3202 LT in Spijkenisse (naast McDonald’s).

Zonder geldige pas wordt u niet toegelaten op de Stadswerf, dus zorg dat u de afvalpas meeneemt! Inwoners van Nissewaard mogen met deze pas uitsluitend hun huishoudelijk afval aanbieden. Bedrijfsafval wordt op de Stadswerf niet geaccepteerd.

Bij het gebruik van de pas en de Stadswerf is het Bezoekersreglement Afvalbrengstation gemeente Nissewaard van toepassing, bij het constateren van oneigenlijk gebruik of misbruik of het negeren van deze regels houden we ons het recht voor om de pas voor de Stadswerf te blokkeren, zoals bijv. bij het aanbieden van bedrijfsafval of het uitlenen van de pas om mensen die daar geen recht op hebben toch toegang tot de Stadswerf te verschaffen.

Bent u uw afvalpas kwijt, dan kunt u bij Reinis een nieuwe aanvragen. De kosten van een vervangende pas zijn €10,=. De pas kan betaald en afgehaald worden aan de Wattweg 10, 3208 KH in Spijkenisse.

U kunt maar één pas per adres hebben, uw oude pas wordt automatisch geblokkeerd.

Op de Stadswerf kunnen geen nieuwe pasjes worden verstrekt.

Oude passen zijn vervallen