“Eén afvalpas in gemeente Nissewaard voor de ondergrondse containers en Stadswerf Nissewaard.”

Betaal je afvalstoffenheffing? Dan krijg je van ons een afvalpas. De afvalpas geeft je toegang tot alle restafvalcontainers in jouw wijk. Ook krijg je toegang tot de Stadswerf Nissewaard. Ben je van plan om de Stadswerf te bezoeken? Vergeet dan niet je afvalpas mee te nemen. Op deze manier ben je verzekerd van je toegang tot de Stadswerf.

Om op de juiste manier gebruik te maken van de afvalpas, heeft Reinis een bezoekersreglement voor de Stadswerf opgesteld. In dit reglement staat alle informatie met betrekking tot je afvalpas en de Stadswerf. Het advies is om dit goed door te lezen, zodat je weet wat je van Reinis kan verwachten en wat Reinis andersom van jou verwacht.

Wanneer je verhuisd bent naar de gemeente Nissewaard of binnen de gemeente Nissewaard en je beschikt nog niet over een afvalpas, kun je binnen 6 maanden na je verhuizing gratis een afvalpas aanvragen bij het Klanten Contact Centrum of via de mail: info@reinis.nl. Wij verzoeken je om een bewijs van inschrijving in de gemeente Nissewaard of een koop- of huurcontract van het betreffende adres te tonen.

Indien je in de periode van januari tot en met juni naar een nieuwe adres verhuist, heb je recht op 10 tikken op je afvalpas. Vershuis je daarentegen tussen juli en december naar een nieuw adres, dan zullen er maximaal 5 tikken aan je pas worden toegevoegd. Onthoud dat je afvalpas te allen tijde een maximum van 10 tikken behoudt.

Is de afvalpas door eigen toedoen kapot, gebroken of ben je de pas kwijtgeraakt? Wij kunnen een nieuwe afvalpas aanmaken. Wil je de afvalpas afhalen? Dan zijn de kosten voor een nieuwe pas €12,20. De afvalpas kan de eerstvolgende werkdag bij het KCC aan de Wattweg 10 afgehaald worden.Wil je de afvalpas liever opgestuurd krijgen? Dan betaal je €1,95-. aan verzendkosten. Het totale bedrag voor de aanschaf van een afvalpas wordt dan €14,15. Je kan de afvalpas online aanvragen.

Bij een verhuizing is het essentieel dat de afvalpas wordt achtergelaten in de voormalige woning. De afvalpas is namelijk gekoppeld aan het adres, niet aan een specifieke naam. 

Mocht op het nieuwe adres geen afvalpas beschikbaar zijn, is het mogelijk om een nieuwe afvalpas bij ons aan te vragen. Per adres is slechts één afvalpas toegestaan, waardoor de oude afvalpas automatisch wordt geblokkeerd. 

Kom voor de afvalpas naar het kantoor van Reinis aan de Wattweg 10, 3208 KH in Spijkenisse. De Stadswerf verstrekt geen afvalpassen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer