“Eén afvalpas in gemeente Nissewaard voor de ondergrondse containers en Stadswerf Nissewaard.”

Betaal je afvalstoffenheffing? Dan krijg je van ons een afvalpas. De afvalpas geeft je toegang tot alle restafvalcontainers in jouw wijk. Ook krijg je toegang tot de Stadswerf Nissewaard. Ben je van plan om de Stadswerf te bezoeken? Vergeet dan niet je afvalpas mee te nemen. Op deze manier ben je verzekerd van je toegang tot de Stadswerf.

Om op de juiste manier gebruik te maken van de afvalpas, heeft Reinis een bezoekersreglement voor de Stadswerf opgesteld. In dit reglement staat alle informatie met betrekking tot je afvalpas en de Stadswerf. Het advies is om dit goed door te lezen, zodat je weet wat je van Reinis kan verwachten en wat Reinis andersom van jou verwacht.

Indien je een nieuwe bewoner bent van gemeente Nissewaard, verzoeken wij om een bewijs van inschrijving in de gemeente Nissewaard of een koop- of huurcontract te tonen van het betreffende adres. Je krijgt de pas dan gratis mee.

Is de afvalpas door eigen toedoen kapot, gebroken of ben je de pas kwijtgeraakt? Wij kunnen een nieuwe afvalpas aanmaken. Wil je de afvalpas afhalen? Dan zijn de kosten voor een nieuwe pas €11,25-. De afvalpas kan de eerstvolgende werkdag bij het KCC aan de Wattweg 10 afgehaald worden.Wil je de afvalpas liever opgestuurd krijgen? Dan betaal je €1,95-. aan verzendkosten. Het totale bedrag voor de aanschaf van een afvalpas wordt dan €13,20-. Let op: heb je de afvalpas niet binnen 2 werkdagen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Je kan de afvalpas online aanvragen. 

Per adres is het mogelijk om maar één afvalpas te hebben. De oude afvalpas wordt dus automatisch geblokkeerd.

Kom voor de afvalpas naar het kantoor van Reinis aan de Wattweg 10, 3208 KH in Spijkenisse. De Stadswerf verstrekt geen afvalpassen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer