Veilig op weg met Reinis

In opdracht van de gemeente Nissewaard, zijn wij mede verantwoordelijk voor het bestrijden van gladheid. Sneeuw, hagel en ijzel zorgen ervoor dat wegen en straten glad worden. Hoewel de elementen soms overweldigend kunnen zijn, proberen wij met man en macht om de wegen zo veilig mogelijk te houden. De veiligheid van alle inwoners in Nissewaard staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat ons strooiteam dag en nacht voor Nissewaard klaar. Zo minimaliseren wij zo goed mogelijk de kans op ongevallen en ondersteunen wij het werk en woonverkeer in de gemeente Nissewaard.

Veiligheid gaat bij Reinis gepaard met inzichtelijkheid. Om de inwoners van Nissewaard zo goed mogelijk te beschermen tegen gladheid, hebben wij een overzicht van onze strooiroutes gemaakt. Dit overzicht vind je hieronder.

In het gladheidsbestrijdingsplan is vastgesteld hoe de strooiroute in gemeente Nissewaard eruitziet. De route is in totaal 320 km lang en omvat hoofdwegen, fietspaden, ontsluitingswegen en busbanen. Binnenstraten worden niet gestrooid. Voor de wegen buiten de bebouwde kom, zijn de provincie Zuid-Holland en het waterschap Hollandse Delta verantwoordelijk.

Klik hier voor het gladheidbestrijdingsplan

Op vertoon van je afvalpas, kan je vanaf de eerste dag dat er gladheid heerst, tot een maximum van 10 kg, gratis strooizout ophalen. Hiervoor kan je terecht bij de Stadswerf. Neem je eigen emmer of zak mee!

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Benieuwd naar hoe wij gladheid bestrijden? Bekijk het onderstaande filmpje!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer