Reinis kan de dienstverlening blijven uitvoeren zoals u gewend bent. Dat betekent dat Reinis het afval blijft inzamelen en de Stadswerf open blijft. Ook onze overige werkzaamheden, zoals: straatreiniging, legen van prullenbakken, graffiti verwijdering etc. blijven wij vooralsnog uitvoeren.

In verband met het groot aantal thuiswerkers vanwege het coronavirus zien wij dat de ondergrondse containers sneller vol zijn. Wij werken met extra inzet van ons personeel en voertuigen om de containers zo snel mogelijk te legen. Door het thuiswerken zijn de parkeerplaatsen voor een groot deel bezet. Met als gevolg dat er auto’s voor ondergrondse containers of op de hoeken van straten worden geparkeerd. Dit maakt het moeilijk voor ons personeel om de ondergrondse containers te legen.

Wij willen u vragen om ons te helpen zodat onze dienstverlening blijft doorgaan.

Wat kunt u doen om Reinis te helpen?

  • Parkeer uw auto niet voor de ondergrondse container en niet op de hoeken van straten;
  • Is het bezoek aan de Stadswerf niet per se noodzakelijk dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen tot na 6 april a.s.;
  • Minicontainer voor 07:30 uur klaarzetten, door de omstandigheden kan het zijn dat we op een ander tijdstip dan u gewend bent de minicontainer ophalen;
  • Houdt de straten en ondergrondse containers bereikbaar voor onze voertuigen.

Welke maatregelen neemt Reinis?

  • Reinis stopt tot 6 april met de dienstverlening van het mobiel milieustation;
  • Om klantcontact zoveel als mogelijk te vermijden wordt de toegang tot de Stadswerf gereguleerd. Dit betekent dat er maximaal 10 voertuigen gelijktijdig worden toegelaten tot de Stadswerf;
  • De werktijden van de medewerkers van Reinis worden zoveel mogelijk gespreid. Daarom worden de werktijden tijdelijk aangepast naar 06:00 uur tot 22:00 uur.

Wij vragen om uw begrip en medewerking. Reinis blijft de ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen. Mochten er wijzigingen plaatsvinden, dan informeren wij u via de website, Reinis-App en onze Facebook pagina.

Voor al uw vragen en meldingen kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum. Het Klanten Contact Centrum is te bereiken van ma t/m vr: 7.30 – 16.00 uur, telefonisch via 0181 – 612864 en per mail: info@reinis.nl. In verband met de huidige situatie kan het zijn dat de wachttijden langer duren dan u gewend bent, ook hier vragen wij uw begrip voor.