Coronamaatregelen

Samen werken aan een schoon en leefbaar Nissewaard. Ook in deze tijden zullen wij ons inzetten voor een schone, veilige en gezonde leefomgeving met het gehele Reinis team.

Als organisatie volgen wij de adviezen van het RIVM. Momenteel kan Reinis de dienstverlening blijven uitvoeren zoals je van ons gewend bent. Wij blijven het afval ophalen, ondergrondse containers worden geleegd, de straten blijven we schoonvegen en de Stadswerf blijft open. Ook onze overige werkzaamheden, zoals onder andere het legen van prullenbakken en graffiti verwijdering blijven wij vooralsnog uitvoeren. Reinis heeft de volgende aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus:

  • Er mogen maximaal 10 voertuigen tegelijk op de Stadswerf;
  • Is het bezoek aan de Stadswerf niet per se noodzakelijk, dan verzoeken wij om Stadswerf bezoeken uit te stellen;
  • Minicontainer voor 07:30 uur klaarzetten, door de omstandigheden kan het zijn dat we op een ander tijdstip dan normaal de minicontainer ophalen;
  • De werktijden van de medewerkers van Reinis worden zoveel mogelijk gespreid. Daarom worden de werktijden tijdelijk aangepast naar 06:00 uur tot 22:00 uur;
  • Het mobiel milieustation is vanaf woensdag 3 maart weer open;
  • Medewerkers van het KCC mijden direct contact met bezoekers;
  • Betaling geschiedt uitsluitend per PIN.

Wij vragen om jullie begrip en medewerking. Reinis blijft de ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen. Mochten er wijzigingen plaatsvinden, dan informeren wij nieuwe wijzigingen via de website, Reinis-App en onze Facebook pagina.

Voor vragen en meldingen kun je contact opnemen met het KCC. Het KCC is te bereiken van ma t/m vr: 7.30 – 16.00 uur, telefonisch via 0181 – 612864 en per mail: info@reinis.nl. In verband met de huidige situatie kan het zijn dat de wachttijden langer zijn dan normaal.